loading icon

Ginekologija - Poliklinika Rezidencija zdravlja Kerber - Podgorica

Poliklinika Rezidencija zdravlja Kerber - Podgorica

(Slovačka 31 (Blok 9), 81000 Podgorica)

Kroz razgovor sa našim ginekolozima možete dobiti korisne savjete i informacije u vezi sa Vašim reproduktivnim zdravljem, kao i o razlozima zbog kojih treba obavljati redovne godišnje preglede i onda kada se osjećate potpuno zdravi.

U Poliklinici “Rezidencija zdravlja Kerber“ rukovodimo se željom da stvaramo kod svojih pacijenata naviku da obavljaju sistematske i periodične preglede. To je najbolji način da se mnogi zdravstveni problemi dijagnostikuju u ranoj fazi, kada je njihovo liječenje jednostavnije i uspješnije.

Vaše zdravlje je osnovni preduslov za Vaše zdravo potomstvo.

Trudnoća je period u kom se, u organizmu buduće majke odigrava niz fizioloških promjena, zbog kojih se i zove “drugo stanje“. Dobro vodjena trudnoća podrazumijeva pružanje korisnih informacija budućim roditeljima, redovno praćenje toka trudnoće ultrazvučnim i ginekološkim pregledima i praćenje ostalih vitalnih parametara koji mogu biti od uticaja za tok i ishod trudnoće. Uz dobru pripremu, svakoj trudnici će porodjaj biti najljepši trenutak u životu, a ne razlog za strepnju.

Usluge koje obavljamo u oblasti Ginekologije: