loading icon

Stomatološki pregledi - Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

(Moskovska 135, 81000 Podgorica)

Stomatološki pregledi

Redovan stomatološki pregled je najbolji način da spriječite pojavu karijesa na zubima. Savjetuje se odlazak na pregled dva puta u toku godine. U slučaju da održavate zavidnu oralnu higijenu ili vam je skoro radjena sanacija zuba, ponovni odlazak na stomatološki pregled se preporučuje jednom u toku godine.

Stomatološki pregledi i usluge

Stomatološki pregled je moguće raditi uz prethodno zakazivanje na poziv broja naše ordinacije u Podgorici. Ljubazno osoblje će vam pregled zakazati u najkraćem mogućem periodu. Stomatološka ordinacija Lopičić nudi stomatološke usluge po veoma povoljnim cijenama.

Nemojte čekati da vam se zub pokvari da biste otišli kod zubara. Radite preventivne preglede, jer ćete na taj način čuvati zdravlje svojih zuba kao i novac. Cijene stomatoloških usluga jesu povoljne, ali ako radite više intervencija odjednom, zbog nemarnosti prema vašim zubima, koštače vas mnogo više. Preventivne stomatološke preglede je neophodno raditi često iz razloga što je usna duplja problematična sredina. Usna duplja je konstantno izložena dejstvu raznih hemijskih uticaja kao što su piće, hrana i razni mikroorganizmi.

Na usnu duplju djeluje i mehanički uticaj koji se stvara i opterećuje našu vilicu prilikom žvakanja. Tempo kojim živimo i hrana kojom se hranimo nikako ne odgovaraju zdravlju naših zuba. Oni su glavni krivci za narušavanje zdravlja naših zuba. Potrebno je boriti se protiv takvih uticaja na adekvatne načine.

Pored redovnih preventivnih stomatoloških pregleda, neophodno je voditi računa o higijeni usne duplje. Ispiranje nekim od rastvora za oralnu higijenu i redovno pranje kvalitetnim pastama za zube takodje mogu doprinijeti očuvanju zdravlja naših zuba.

Stomatološke ordinacije u Podgorici

Stomatološki pregledi se mogu obaviti u okviru stomatološke ordinacije Lopičić, u Podgorici, koja nudi mnogobrojne stomatološke usluge. Cijene stomatoloških usluga su veoma pristupačne. Pozivom na broj koji vidite na vrhu stranice moguće je zakazati pregled. Mi ćemo se potruditi da zakažemo pregled u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Ne budite nemarni prema svojim zubima, zakažite pregled u stomatološkoj ordinaciji Lopičić na vrijeme.