loading icon

Preventivna stomatologija - Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

(Moskovska 135, 81000 Podgorica)

Preventivna stomatologija

Cilj preventivne stomatologije je da spriječi nastanak kvarnih zuba. Stomatološka ordinacija Lopičić, iz Podgorice, nudi stomatološke usluge po veoma povoljnim cijenama. U našu ordinaciju možete doći i preventivno pregledati svoje zube.

Cijene stomatoloških usluga

Cijena stomatološkog pregleda je veoma pristupačna za svakog. Ukoliko dodje do pojave karijesa, cijena popravke zuba će varirati u zavisnosti od veličine kvara. Zato je najbolje i za Vas i za Vaš novčanik da mislite na vrijeme i jednom ili dva puta godišnje odlazite na preventivne preglede. Da ne bi došlo do pojavljivanja karijesa potrebno je da i pojedinac i društvo sprovode odredjene mjere prevencije.

Mjere prevencije koje je neophodno da pojedinac sprovodi su redovno i pravilno pranje zuba. Pojedinac takodje može pravilnom i zdravom ishranom da spriječi oboljenje zuba. Hrana mora biti bazirana na voću i povrću. Bitno je svakodnevno konzumiranje vitamina i minerala, dok Vam savjetujemo da ugljene hidrate izbjegavate.

Stomatološka ordinacija - cjenovnik

Stomatološka ordinacija Lopičić, iz Podgorice, posjeduje ljubazno i obučeno osoblje koje će Vam uvijek dati potreban savjet ukoliko Vi to želite. Ne dozvolite da zbog svoje nemarnosti naškodite Vašim zubima. Stomatološki pregled je neophodno imati najmanje dva puta u toku godine. Cijene stomatoloških usluga stomatološke ordinacije Lopičić, odnosno cenovnik koji nudi naša stomatoloska ordinacija možete saznati na licu mjesta ili putem telefona naše ordinacije.

Cijena stomatološke usluge zavisi od obima intervencije. Ukoliko na vrijeme reagujete i ne dozvolite da zapustite već nastali kvar cijena popravke zuba će vas koštati manje. Znajte da je zdravlje na prvom mjestu. Vodite računa o svojim zubima. Ukoliko imate problema sa zubima ili samo želite preventivni pregled savjetujemo Vam da svratite u stomatološku ordinaciju Lopičić koja nudi stomatološke usluge po veoma povoljnim cijenama.