loading icon

Ugradnja zubnih (dentalnih) implantata - Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

(Moskovska 135, 81000 Podgorica)

Ugradnja implantata

postala sve više zastupljena u stomatološkoj praksi, pa tako i u stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić, iz Podgorice. U našoj stomatološkoj ordinaciji možete nadograditi jedan ili više zuba.

Zubni implanti i ugradnja

Ugradnja zubnih implantata je najbolje riješenje da nadoknadite jedan ili više izgubljenih zuba. Zubni implantati koji se ugradjuju pacijentu sastoje se od titanijumskih šrafova, koji se uvrću u viličnu kost. Nakon uvrtanja implantata u viličnu kost oni srastaju sa njom. Cijeli proces ugradnje implantata traje oko dva, do tri mjeseca. Prvi korak ugradnje implantata je postaviti implantat. Implantat je obično izgradjen od titanijuma i postavlja se direktno u viličnu kost. Proces zaliječenja desni nakon prvog tretmana je tri do šest mijeseci.

Nakon zarastanja desni, pacijentu se umeću metalni nosači u implantate. Nakon postavljanja nosača, potrebno je da prodje dvije do tri nedelje u zavisnosti od pacijenta, da bi se prešlo na sljedeći tretman.

Posljednji korak je postavljanje zuba koji se moraju savršeno uklopiti u već postojeće zube pacijenta. Poenta ugradnje zubnih implantata je da nadoknadi izgubljeni zub pacijentu i da izgleda potpuno prirodno. Kada je potrebno nadoknaditi izgubljeni zub ili više njih, ugradnja implantata je mnogo bolje rješenje od izgradnje mostova, jer se kod ugradnje zubnih implantata ne radi brušenje susjednih zuba što je kod izgradnje mostova neophodno.

Stomatološka ordinacija Dr Lopičić Vam garantuje bezbolnu, profesionalnu, pouzdanu i što je najbitnije kvalitetnu ugradnju zubnih implantata po povoljnoj cijeni. Cijena ugradnje zubnih implantata zavisi od toga da li je u pitanju ugradnja jednog ili više zuba. Sve potrebne informacije možete dobiti od naših zaposlenih na licu mijesta ili pozivom na broj telefona koji vidite na sajtu.