loading icon

Bezmetalne keramičke krunice - Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

(Moskovska 135, 81000 Podgorica)

Bezmetalne keramičke krunice

Bezmetalne keramičke krunice su traženije od metalokeramičkih krunica. U stomatološkoj ordinaciji Dr Lopičić imate mogućnost izrade bezmetalnih keramičkih krunica po povoljnim cijenama. Bezmetalne keramičke krunice, kao što i sama riječ kaže, u svom sastavu ne sadrže metal. Bezmetalne keramičke krunice kao osnovni materijal od kojeg su izradjene, koriste isključivo keramiku. Posjeduju vrhunsku estetiku.

Bezmetalne keramičke krunice su uglavnom izradjene od cirkonijuma. Cirkonijum omogućava savršeno vizuelno uklapanje u izgled ostalih prirodnih zuba pacijenta. Bezmetalne keramičke krunice su dostigle veću traženost u prethodnih par godina, od metalokeramičkih krunica. Prednost bezmetalnih keramičkih krunica u odnosu na metalokeramičke krunice jeste u tome, što kod bezmetalnih keramičkih krunica ne treba da brinete o tome da li će nakon nekog perioda metalni dio krunice biti vidljiv.

Bezmetalne keramičke krunice koje Vam nudi naša stomatološka ordinacija, Dr Lopičić, obećavaju Vam perfektan estetski rezultat, koji će uvijek trajati. Stavljanje bezmetalnih keramičkih krunica je savršeno rješenje ukoliko Vam fali jedan ili više zuba. Zbog svog sastava, koji je isključivo od keramike, bezmetalne keramčke krunice su potpuno prirodnog izgleda.

Pored perfektnog izgleda one posjeduju visok kvalitet. Kada ih jednom stavite više ne morate da razmišljate da li će doći do oštećenja. Stavljanjem bezmetalnih keramičkih krunica na mjesto gdje Vam nedostaje zub ili više njih, sprječavate nastajenje mnogobrojnih problema koji su svakako mogući uslijed nedostatka zuba. Prilikom stavljanja bezmetalnih keramičkih krunica, takodje ne morate brinuti da će doći do alergijske pojave, zato što je to nemoguće. Krunice izradjene od čiste keramike posjeduju četiri puta veću čvrstinu, za razliku od metalokeramičkih krunica. Cijene bezmetalnih i metalnih keramičkih krunica se razlikuju. Cijene bezmetalnih keramičkih krunica možete saznati dolaskom direktno u našu stomatološku ordinaciju, Dr Lopičić. Naš tim stomatologa specijalista iz oblasti protetike, odgovoriće Vam na sva potrebna pitanja. Na Vama je samo da se odlučite.