loading icon

Estetska stomatologija - Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

Stomatološka ordinacija Lopičić - Podgorica

(Moskovska 135, 81000 Podgorica)

Estetska stomatologija

Stomatoloska ordinacija Dr Lopičić nudi usluge korigovanja gotovo svakog problema na polju estetske stomatologije. Ukoliko Vam nedostaje zub, mi ćemo ga nadoknaditi. Takodje, prostor izmedju dva zuba smanjićemo ili ga zatvoriti u potpunosti. Ukoliko imate loš raspored zuba, mi ćemo ga ispraviti. Nudimo i uslugu izbjeljivanja Vaših prebojenih zuba, kao i liječenja desni i njihovo preoblikovanje.

Zubni nakit

Zubni nakit predstavlja odličan način da se ljepota Vaših zuba još više istakne. Naravno, sve to je moguće samo ako ste spremni za ovaj modni detalj.

Prilikom svakog Vašeg osmijeha, zubni nakit, odnosno cirkoni, će diskretno zasjvetlucati i svakako uticati svojom ljepotom na Vaše okruženje.

Ukoliko želite da ukrasite vaše zube cirkonima, znajte da je to potpuno bezbolan proces i da ne dolazi do oštećenja strukture zuba. Ugradnja cirkona nije klasična, već se radi pričvršćivanje cirkona za zub. Odlična karakteristika ovog procesa je što se cirkon u bilo kom trenutku može ukloniti.

Stomatološka ordinacija Dr Lopičić ponudiće Vam ogroman izbor nakita za zube, odnosno imaćete veliki izbor cirkona raznih boja i veličina.