loading icon

BLOG

Blog Ordinacije.me objavljuje stručne tekstove ljekara iz privatnih i javnih zdravstvenih ustanova na teritoriji Crne Gore. Pored stručnih tekstova, koji čine jednu od dvije glavne sekcije bloga, u drugoj sekciji nudi sve servisne informacije i obavještenja u vezi sa radom i funkcionisanjem zdravstvenih ustanova, razne novitete i ostale opšte informacije.

baner image

Bezmetalna krunica/ navlaka za jedan dan!

28/08/2019
Zamislite da ste u posjeti Crnoj Gori, imate važan sastanak, ili je u pitanju neki drugi povod. Za vrijeme poslovnog ručka ili redovnog obroka desila Vam se nezgoda u vidu slomljenog zuba. Kako brzo i kvalitetno riješiti ovakav problem? 

 

Posjetite našu stomatološku ordinaciju i u jednom danu, trajno, kvalitetno i po visokim standardnima riješite Vaš problem! Pored toga, ukoliko želite da zamjenite dotrajale ogromne plombe na Vašim zubima, koje zauzimaju veliki dio zuba, naša ordinacija i naše stručno osoblje stoji Vam na raspolaganju.

Pored navedene, nudimo i ostale usluge:

Takodje, sa ponosom ističemo da se u prostorijama naše ordinacije primenjuje i CAD/ CAM sistem u stomatologiji, tačnije CEREC sistem poznatog njemačkog proizvodjača SIRONA. Više o ovom sistemu u stomatologiji pročitajte ovdje.

 

Izvor: Stomatološka ordinacija Lopičić