acibadem-crna-gora-podgorica-602a58eb28f5e
Otvorite galeriju

Bolnica ACIBADEM Crna Gora - Podgorica

Vaka Djurovića (Gradski stadion), 81000 Podgorica  •  17 pregleda

Acibadem Crna Gora

Bolnice • Klinike • Prikažite sve
Acibadem Crna Gora logo

Sve veći broj ljudi iz našeg regiona u namjeri da pronadje odgovarajuće načine liječenja, opredjeljuje se za medicinski tretman u inostranstvu. Tragajući za vrhunskim stručnjacima i najsavremenijim metodama liječenja, mnogi su partnera pronašli u turskoj klinici Acibadem (Adžibadem), koja je ima svoje predstavništvo u Crnoj Gori, Podgorici. Gradjani Crne Gore su na ovaj način, zahvaljujući predstavništvu u Crnoj Gori, u prilici da lakše i brže dodju do željene informacije, kao i da saznaju sve detalje o mogućnostima i uslovima liječenja u Turskoj. Kvalitet rada naših klinika prepoznao je i Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore, sa kojim je uspostavljena saradnja.

Acibadem posluje već 24 godine i pruža sveobuhvatne dijagnostičke i kurativne usluge. U ovim klinikama rade zdravstveni profesionalci školovani na prestižnim svjetskim univerzitetima, a klinike su opremljene vrhunskom medicinskom tehnologijom, naprednom infrastrukturom i akreditovane su američkim standardom JCI. Acibadem grupacija posluje u 16 kliničkih centara sa punom uslugom i 11 domova zdravlja (OPC). Acibadem tim ima uposlenih više od 2.200 ljekara, 3.500 srednjeg medicinskog kadra i 6.500 nemedicinskog kadra.

Ova vodeća turska zdravstvena grupacija je referentni centar za mnoga složena liječenja koja zahtijevaju naprednu tehnologiju i iskustvo.

U svom sastavu posebno su izdvojeni: pet centara za liječenje tumora (centri za hirurgiju, radioterapiju, hemoterapiju), deset za bolesti srca (pedijatriju i kardiologiju za odrasle i kardiohirurgiju), devet za liječenje neplodnosti (IVF), pet za transplantaciju (transplantacije jetre, bubrega, koštane srži i matičnih ćelija), tri za kičmu i zglobove, jedan za sportsku medicinu, šest za nuklearnu dijagnostiku i tri za robotsku hirurgiju. Centri imaju nacionalnu i svjetsku reputaciju, a neki od njih su partnerske ustanove za prestižne svjetske organizacije (npr. klinika Fulya za sportsku medicinu je FIFA centar izvrsnosti).

Acibadem klinike raspolažu sa najsavremenijom radiološkom i radiohirurškom tehnologijom; izdvajamo: 3T MRI, Flash CT, PET/CT, Gamma i Cyber Knife, Truebeam Stx, Rapidarc, aparat za robotsku hirurgiju da Vinci i drugi. Acibadem svojom medicinskom tehnologijom postavlja medjunarodni standard u dijagnozi i liječenju tumora, a uz pomoć znanja i iskustva svojih ljekara, smatra se svjetskim brendom.

Pacijenti iz regiona bivše Jugoslavije su prije svega odlazili u Acibadem na radiohirurške zahvate (Cyberknife i Gamma knife). Radiohirurškim tretmanom se zaustavlja rast tretiranih promjena u mozgu i one se vremenom smanjuju ili nestaju, čime se postiže i izlječenje pacijenta. Zahvaljujući milimetarskoj preciznosti zračenja, djeluje se samo na bolesno tkivo, dok zdravo tkivo ostaje očuvano. Uz pomoć Gama noža i benigni tumori (meningeomi), adenomi hipofize, akustički neurinomi i maligni tumori (metastaze u mozgu, tumori glije) mozga mogu biti liječeni. Uz moždane tumore, može se koristiti i za liječenje vaskularnih malformacija mozga, kao i funkcionalnih bolesti mozga (trigeminalna neuralgija, parkinsonizam, epilepsije). Ova vrsta tretmana se izvodi već 30 godina u brojnim centrima širom svijeta.

Do sada je u svijetu tom metodom liječeno više od 500.000 pacijenata, i objavljeno je više od 2.500 naučnih članaka o Gama nožu. Gama nož je prihvaćen kao zlatni standard stereotaktične radioterapije.

U posljednje vrijeme pacijenti iz ex-YU republika sve češće odlaze u Acibadem na detaljne sistematske preglede, komplikovane neurohirurške, ortopedske tretmane i zahvate, kardiohirurške intervencije, transplatacije bubrega i jetre ali i druga onkološka i hematološka lečenja.

Ljetno radno vrijeme
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • Ne radimo
 • Ne radimo
Zimsko radno vrijeme
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • 08:00 - 16:00
 • Ne radimo
 • Ne radimo
ACIBADEM Crna Gora - Video prezentacija ustanove - 1. dio
ACIBADEM Crna Gora - Video prezentacija ustanove - 2. dio
ACIBADEM Crna Gora - Video prezentacija ustanove - 3. dio
ACIBADEM Crna Gora - Video prezentacija ustanove - 4. dio
Naša lokacija

Vaka Djurovića (Gradski stadion), 81000 Podgorica