Klinika za estetsku i kozmetičku hirurgiju Mediteranski Hirurški Centar mobile cover image

Klinika za estetsku i kozmetičku hirurgiju Mediteranski Hirurški Centar

Sava Ilića 5, 85347 Igalo  •  17 pregleda

Klinika za estetsku i kozmetičku hirurgiju Mediteranski Hirurški Centar

Ordinacije plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije i medicine • Hirurške ordinacije • Prikažite sve
Klinika za estetsku i kozmetičku hirurgiju Mediteranski Hirurški Centar logo

Mediteranski Hiruški Centar u Igalu, Crna Gora je vodeći pružalac usluga u oblasti najnovijih kozmetičkih i rekonstruktivnih zahvata, koji su danas dostupni. Mi težimo tome da Vam pružimo izvanredne rezultate. Cilj nam je da Vam promijenimo život i pružimo najbolje moguće iskustvo, vodeći računa o svim Vašim potrebama – medicinskim, psihološkim i estetskim.

Od trenutka kada zakoračite u naše prostorije u Igalu, brigu o Vama preuzeće naše ljubazno i profesionalno osoblje. Znamo da kozmetičke operacije za Vas mogu biti uznemiravajuće. Mi u Mediteranskom Hiruškom Centru posvećeni smo tome da Vas smirimo i da se pobrinemo da se osjećate ugodno i sigurno.

Renomirani čuveni ljekar, Dr Borko B. Djordjević, M.D., PhD., F.I.C.S., F.A.A.C.S., iskusan je plastični hirurg i specijalista kozmetičke hirurgije, koji je obučavao hirurškim tehnikama dovedenim do savršenstva sa ubjedjenjem da se “ljepota mjeri milimetrima”.

Dr Djordjević je lično pažljivo odabrao i sastavio najbolje osoblje u Mediteranskom Hiruškom Centru, koje već ima puno godina iskustva u plastičnoj i kozmetičkoj hirurgiji i konstantno prati najnaprednije tehnike i hirurške tretmane. Hirurg i osoblje Mediteranskog Hiruškog Centra su specijalisti uvjereni u važnost razumijevanja svojih pacijenata, tako da možete biti uvjereni da ćete sve kozmetičke zahvate doživjeti uz najbolju njegu i najnoviju opremu u našim najsavremenijim objektima.

Pozivamo Vas da pogledate sajt Mediteranskog Hiruškog Centra online i da saznate sve o besplatnim konsultacijama sa doktorom i osobljem koje veruje da Ljepota nije samo površinska, već i Vanvremenska…

Procedure:

* Uvećanje grudi

Uvećanje grudi veoma je popularno u našoj praksi, a kao potvrdu te činjenice, našim pacijentima nudimo puno različitih vrsta implantata, uključujući implantate sa fiziološkim rastvorom i silikonske implantate. U Timeless Beauty možete odabrati marku, vrstu i model implantata koje biste željeli! Naši konsultanti mogu Vam pomoći u izboru izmedju brojnih mogućnosti i postojećih procedura za uvećanje grudi!

* Zatezanje stomaka 

Zatezanje stomaka je operacija koja se izvodi radi otklanjanja suvišne, viseće kože na stomaku i zatezanja slabih abdominalnih mišića koji doprinose ovom stanju. U Timeless Beauty izvode se operacije potpunog i mini zatezanja stomaka. Mnogi od naših pacijenata odlučuju se da zatezanje stomaka urade zajedno sa liposukcijom ili uvećanjem/zatezanjem grudi.

* Liposkulptura Liposukcija 

Liposukcija u Mediteranskom Hiruškom Centru kombinuje tumescentnu tehniku sa vibracionom liposukcijom da bi se postigli optimalni rezultati u otklanjanju masnog tkiva u problematičnim regijama, kao što su stomak, butine i bokovi. Vibraciona kanila omogućava da se hirurg daleko manje služi ručnim ubadanjem i udaranjem. Rezultat za Vas, pacijenta, je značajno smanjenje podliva i vremena oporavka.

* Fejslifting 

Operacija fejsliftinga od strane iskusnog doktora ostaviće očigledne rezultate, tako da koža Vašeg lica izgleda zategnuto. Fejsliftinzi Dr Djordjevića u Timeless Beauty uvijek izgledaju prirodno, privlačno i neprimjetno. Jedina stvar koju ćete primijetiti je Vaš novi, mladji i revitalizovan izgled. Vaša koža biće zategnutija, ali će izgledati prirodno. Timeless Beauty ponosi se izvodjenjem operacija fejsliftinga sa najmanjim mogućim rezovima, skrivenim od pogleda, i nebrojeno puta je izvodila ove operacije tokom 25 godina!

* Operacija nosa 

Rinoplastika ili preoblikovanje nosa može otkloniti grbu ili izbočinu na Vašem nosu ili suziti preširoke nozdrve. Njome se takodje može nadograditi nos. Devijacija nosne pregrade uobičajen je problem. Kad se izvrši septoplastika radi korigovanja ovog problema, pacijenti nalaze da slobodnije i lakše dišu.

Docent na predmetu Plastična i rekonstruktivna hirurgija Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Dr Borko B. Djordjević ima impresivan portfelj dostignuća i imenovanja iz oblasti medicine. Pored toga što je profesor na Univerzitetu u Beogradu, Dr Borko B. Djordjević predsjedava kao rukovodilac univerzitetskog Programa obuke specijalizanata estetske hirurgije i dopisni je urednik univerzitetskog Žurnala za medicinska istraživanja. Dr Borko B. Djordjević takodje je direktor i predsjedavajući Odjeljenja za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju Mediteranskog Hiruškog Centra u Igalu, Crna Gora.

 Nakon što je dobio specijalno postavljenje od strane bivšeg američkog predsednika Džimija Kartera da pomogne Karter Centru u Atlanti, Džordžija, Dr Borko B. Djordjević dao je značajan doprinos humanitarnim inicijativama i bio odgovoran za dolazak predsednika Kartera u Bosnu u decembru 1994. godine. Prije učešća u mirovnim naporima predsednika Kartera, Dr. Borko B. Djordjević već je započeo dobrotvorni rad u Jugoslaviji, gdje je osnovao kliniku i operisao djecu i žrtve hrvatsko-srpskog rata i konflikta u Bosni. 2010. godine Dr Borko B. Djordjević odlikovan je medaljom časti "Ellis Island", u znak priznanja za posvećenost miru i čovekoljublje u Bosni i Srbiji.

Prije povratka u Jugoslaviju, Dr Borko B. Djordjević radio je i studirao u Sjedinjenim Američkim Državama. U okviru prethodnog radnog iskustva, Dr Borko B. Djordjević bio je član komisije za polaganje ljekarskog ispita Odbora za osiguranje kvaliteta pružene zdravstvene usluge u Kaliforniji. Takodje je bio predsjedavajući Odbora i glavni izvršni direktor društva Oil Securities Incorporated, odgovoran za nabavku i nadzor nad lokalnim kancelarijama za naftu i gas u Sjevernoj Americi.

Dr Borko B. Djordjević stekao je medicinsko obrazovanje na nekoliko američkih institucija, uključujući Državni univerzitet u Ohaju. Nakon završetka specijalizacije u bolnici Riverside Methodist Hospital u sklopu državnog Univerziteta u Ohaju, Dr Borko B. Djordjević bio je načelnik Odjeljenju za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, hirurgiju šake i genitalija i estetsku hirurgiju. Dr Borko B. Djordjević specijalizirao je opštu hirurgiju u bolnici Mountainside Hospital u Novom Džerziju i Diplomskoj bolnici Univerziteta u Pensilvaniji.


Ljetno radno vrijeme
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
Zimsko radno vrijeme
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
 • 08:00 - 20:00
Naša lokacija

Sava Ilića 5, 85347 Igalo