Stomatološka ordinacija Dental Clinic Vukotić mobile cover image

Stomatološka ordinacija Dental Clinic Vukotić

Sarajevska 51, 85347 Igalo  •  17 pregleda

Stomatološka ordinacija Dental Clinic Vukotić

Stomatološke ordinacije • Privatne zdravstvene ustanove
Stomatološka ordinacija Dental Clinic Vukotić logo

Stomatološka poliklinika Vukotić osnovana 1960. godine, danas predstavlja spoj porodične tradicije i iskustva sa vrhunskim dometima savremene stomatologije. Dugogodišnjom edukacijom i praksom primjenjujući najnovije tehnologije u prilici smo da Vam u našim poliklinikama u Podgorici i Herceg Novom, pružimo usluge u okvirima svjetskih standarda.

TIM:

* Dr Ivan Vukotić, doktor stomatologije

* Dr Mladen Vukotić, specijalista oralne hirurgije i implantologije

* Dr Tatjana Vukotić, specijalista ortopedije vilica

* Dr Dragana Gavrić, doktor stomatologije

* Vanja Obradović, stomatološka sestra

* Vedrana Borković, stomatološka sestra

* Adam Bećirović, viši zubni tehničar

Ordinacije su opremljene poslednjom generacijom stomatološke opreme (KAVO), koja nam omogućava primjenu naprednih dijagnostičko - terapeutskih procedura. Funkcionalnost, ergonomija i multimedijalni sadržaji omogućavaju pacijentima potpuni konfor za vrijeme intervencija.

USLUGE:

* Estetsko rekonstruktivna stomatologija Trend rekonstruktivne stomatologije naše poliklinike čine biokompatibilnost, funkcionalna dugotrajnost i vrhunska estetika materijala koje primjenjujemo. (3M, GC, DENSPLY)

* Zubno liječenje Samo kvalitetan i potpun ispun korjenskog kanala je garancija uspješnog izlječenja zuba. Mašinska obrada kanala korijena, adekvatni preparati tokom tretmana (SEPTODONT) i kontrola stanja digitalnom radiografijom nam omogućavaju apsolutnu uspješnost liječenja

* Protetika Naša poliklinika je u mogućnosti da Vam pruži optimalnu protetsku rekonstrukciju Vašeg slučaja u estetskom i funkcionalnom smislu. To podrazumjeva izradu svih vrsta mobilnih protetskih nadoknada ( IVOCLAR ) kao i fiksnih metalo-keramičkih (VITA , NORITAKE) i čisto keramičkih krunica i mostova i kombinacije fiksnih i mobilnih protetskih nadoknada

* Liječenje oboljenja desni - Parodontologija Stil života i način ishrane danas dovode do znatnog porasta oboljenja desni, što može dovesti do destrukcije vilične kosti i gubitka zuba. U zavisnosti od stepena oboljenja omogućavamo konzervativno liječenje kao uklanjanje mekih naslaga, ultrazvučno čišćenje zubnog kamenca, peskiranje i poliranje zuba, a u težim slučajevima hirurški tretman desni i ugradnju vještačke kosti. (BIO-OSS , BIO-GIDE)

* Oralna hirurgija U poliklinici izvodimo sve oralno hirurške intervencije, kao što su operativni tremani zubnih granuloma , viličnih cista, hirurško vadjenje zuba, predprotetski hirurški tretmani mekih tkiva kao i hirurški tretmani sinusa. Adekvatnim postoperativnim tretmanom obezbjedjen je brz i bezbolan oporavak pacijenta

* Implantologija Ugradnjom implantata (STRAUMANN , BIOHORIZONS) u viličnu kost, na mjestima izgubljenih zuba, omogućavamo fiksnu protetsku rehabilitaciju. Primjenom savremenih naučno tehničkih dostignuća prilikom planiranja i ugradnje, postižemo visok stepen uspješnosti implantacija, kao i vrhunsku estetiku i funkcionalnost krunica i mostova na implantatima

* Ortopedija vilica Pažljivim planiranjem terapije, izradom mobilnih i fiksnih aparata (DENTAURUM) i kontrolama pacijenata kroz odredjeni vremenski period, omogućavamo korekcije položaja zuba i medjuviličnih nepravilnosti kod pacijenata u diječijem uzrastu i u starijem životnom dobu.

* Dječja i preventivna stomatologija

Posebnu pažnju posvećujemo radu sa djecom, što podrazumjeva oslobadjanje od straha i apsolutno bezbolne intervencije, kao i motivacija djece za pravilnu higijenu usta i zuba.


Ljetno radno vrijeme
 • 18:00 - 19:30
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
Zimsko radno vrijeme
 • 17:30 - 19:30
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
 • Ne radimo
Naša lokacija

Sarajevska 51, 85347 Igalo