Zdravstveni centar Katharsis mobile cover image

Zdravstveni centar Katharsis

Slovenska plaža, 85310 Budva  •  17 pregleda

Zdravstveni centar Katharsis

Ordinacije za dijagnostiku • Ordinacije za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju • Prikažite sve
Zdravstveni centar Katharsis logo

NE MORATE BITI BOLJI OD DRUGIH, SAMO BUDITE NAJBOLJI ŠTO MOŽETE!

Otvaranjem Health centra Katharsis u okviru kompleksa Slovenska plaža, u Budvi započeto je novo poglavlje u pristupu, uspostavljanju, održavanju i promociji zdravog načina života, 365 dana u godini. Jedinstvenost Centra, koji je počeo sa radom u maju 2016. godine, ogleda se u sistematičnom i holističkom pristupu zdravom načinu života, kroz jedinstvene obrazovne, zdravstvene, sportsko - rekreativne i estetske programe u Crnoj Gori.

Inovativni pristup – Koncept rada Health centra Katharsis osmislio je i sprovodi tim renomiranih stručnjaka, medju kojima su ljekari specijalisti – fizijatri, pedijatri, fizioterapeuti, nutricionisti i psiholozi. Prioritet u radu Centra je individualni pristup svakom pacijentu – od detaljne dijagnostike do odredjivanja i sprovodjenja optimalne kombinacije terapija, tretmana, edukativnih radionica i uvijek otvorenog savjetovališta.

Centar za cijelu porodicu – Osim bogatog programa za bebe, djecu, trudnice i odrasle, Health centar Katharsis aktivno radi na promociji zdravog načina života i putem organizovanja festivala, dana otvorenih vrata i edukacija koje drže stručnjaci iz zemlje i regiona.

Podizanje svijesti o značaju zdravlja – Slijedeći svoju misiju da svakoj osobi pomogne da uspostavi zdraviji i srećniji život, Health centar Katharsis organizovao je u Budvi u decembru 2016. godine, Prvi festival zdravlja u Crnoj Gori, kome je prisustvovalo oko 1.000 posjetilaca.

Festival pod sloganom „Zdravlje nije cilj, već način života“ prva je u nizu manifestacija, koje za cilj imaju promociju zdravog načina života i prevenciju bolesti za sugradjane svih životnih dobi, kroz skretanje pažnje na svakodnevnu brigu o ishrani, fizičkoj aktivnosti, rehabilitaciji, estetici.

Zdravstveni Wellness – Prateći trend rasta usluga za zdravstvenim turizmom u regionu i svijetu, kroz 10 godišnji wellness koncept u hotelu „Bellevue Iberostar“ u Bečićima, i otvaranju Health centra Katharsis, postali smo pioniri i proširili wellness segment, kroz sad već prepoznatljive Wellness vikende, čime smo razvili jedinstvenu wellness uslugu na crnogorskom tržištu, sa tendecijom razvoja zdravstvenog Wellness turizma.

Naš koncept zdravstvenog wellness-a se zasniva na ideji holističkog pristupa sa upotrebom spektra metoda i mehanizama u cilju podizanja nivoa fizičkog, psihičkog i duhovnog zadovoljstva gostiju za vrijeme boravka u Crnoj Gori i usmjeravanju gostiju za kvalitetniji i zdraviji život poslije povratka kući.

Naš tim:

* Dr SONJA VASIĆ - KOSAĆ, dječji fizijatar Sa više od 30 godina iskustva Dr Sonja Vasić – fizijatar, je posvećena bio - psiho - socijalnom razvoju i rehabilitaciji najmladjih. Posjeduje veliko iskustvo u dijagnostici i liječenju najrazličitijih uzroka nepravilnog razvoja kod djece koji mogu dovesti kasnije čak i do odredjenog stepena invaliditeta. Uživa reputaciju jednog od vodećih eksperata u regionu.

* Dr SLAVICA STEFANOVIĆ, fizijatar i doktor kvantne medicine Preko 20 godina bavi se holističkom i integrativnom mediicnom. Glavna orjentacija su joj individualni pristup, visoko profesionalna primjena najsavremenijih metoda terapije i konstantno usavršavanje. Jedan od pionira holističkog pristupa liječenju i spajanja zvanične i alternativne medicine na našim prostorima.

* SIMO BULAJIĆ, fizioterapeut i sertifikovani limfoterapeut Posjeduje 28-godišnje iskustvo u oblasti lipoedema, edema i limfedema u institutu “Simo Milošević” u Igalu, sertifikat za Manuelnu limfnu drenažu po konceptu Dr Vodder-a, kao i za Azurvedsku masažu. Participirao je na brojnim medjunarodnim Kongresima iz navedenih oblasti.

* NATAŠA STANKOVIĆ, fizioterapeut Nataša ima 22-godišnje iskustvo u Institutu „Selters“ Mladenovac - odjeljenje Vrmac, kao i u Udruženju djece sa smetnjama u razvoju, u Budvi. Specijalizovana za rad sa bebama po ruskom principu, posjeduje sertifikat za postporodjajni tretman porodilja.

* RAJKA ADŽIĆ, fizioterapeut Specijalista sportske fizioterapije. Višegodišnje iskustvo u radu sa sportistima i djecom sa smetnjama u razvoju.

Posjeduje Medjunarodni sertifikat za PNF (propioceptivna - neuromišićna - facilitacija) i kinezitejping kao i postporodjajni tretman porodilja. Učestvovala na Prvom kongresu fizioterapeuta u Crnoj Gori.

* SANDRA JAKOTIN, kozmetičar, estetičar Višegodišnje iskustvo u njezi lica, tijela, oblikovanju tijela. Edukovana za kavitaciju, radiofrekevnciju i RMF Bio Cybernetic tretmane, neinvazivnu mezoterapiju lica i tijela.


Ljetno radno vrijeme
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • Ne radimo
Zimsko radno vrijeme
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • 09:00 - 20:00
 • Ne radimo
Naša lokacija

Slovenska plaža, 85310 Budva