poliklinika-konzilijum-podgorica-60af409ba9f85
Otvorite galeriju

Poliklinika Konzilijum - Podgorica

Skadarska 2, 81000 Podgorica  •  17 pregleda

Poliklnika Konzilijum

Poliklinike • Internističke ordinacije (interne medicine) • Prikažite sve
Poliklnika Konzilijum logo

Zašto izabrati nas?

Naše poslovanje temelji se na uskoj povezanosti izmedju pacijenata, ljekara i poliklinike.

Konzilijum ima sve što Vam je potrebno

STRUČNI KADAR

Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba pacijenata u što većoj mjeri. Pri tom, posebno se oslanjamo na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanje

TIMSKI RAD

Saradnja doktora i medicinskog osoblja, uz dijagnostičke i terapijske metode koje su kod nas dostupne, omogućavaju brzo i efikasno riješavanje zdravstvenih problema pacijenata.

PROFESIONALNA USLUGA

Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.

PRECIZNA I KOMPLETNA DIJAGNOSTIKA

Radiologija je opremljena savremenim aparatima, specijalističke ambulante i laboratorija čine zaokruženi sistem, koji pruža pacijentu mogućnost kompletne medicinske usluge na jednom mjestu.

SAVREMENA TEHNOLOGIJA

MRI, CT i UZ najnovije generacije. Savremena i sertifikovana medicinska oprema.

Savremeno opremljene ambulante, stručnost ljekara i profesionalno osoblje doprinose visokom kvalitetu naše usluge. Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba pacijenata u što većoj mjeri. Idemo u korak sa vremenom i samim tim sve metode kojima se koristimo su savremene, sa osloncem na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanje.

Više o nama

Dijagnostičko poliklinički centar Konzilijum

Poliklinika Konzilijum je mjesto gdje je našim pacijentima omogućen kompletan internistički pregled u kombinaciji sa savremenim dijagnostičkim pregledima. Ideja na kojoj počiva naš rad jeste da pacijentu pružimo kompletnu uslugu na jednom mjestu. Nakon potrebnog snimanja najsavremenijim aparatima u oblasti medicine, tim vrhunskih stručnjaka je tu da pomogne u efikasnom rješavanju zdravstvenih problema naših pacijenata.

Koristimo radiološke dijagnostičke metode (CT, MR i UZ)

Vrlo bitna je činjenica da sve tri pomenute radiološke dijagnostičke metode (CT, MR i UZ) postoje na jednom mjestu, jer je vrlo često potrebno raditi uz jednu i neku od druge dvije komplementarne metode, kao vrstu dopune ili poredjenja, pa se time značajno povećava tačnost i dobija bolja i preciznija radiološka dijagnoza. Naš stručni tim ljekara i ljubazno medicinsko osoblje su tu da odgovore na potrebe naših pacijenata i omoguće im što bolju i kvalitetniju uslugu.

Konzilijum je tim u službi vašeg zdravlja.

Poliklinika je započela je svoj rad primjenom savremenih dijagnostičkih procedura. Instalirani su UZ, CT, MR, čija primjena zahtijeva visok nivo tehničke i medicinske stručnosti svih saradnika u procesu rada. Primjena svih dijagnostičkih procedura, kao i izvodjenje raznih internističkih i specijalističkih pregleda pruža našim pacijentima uslugu po najvišim medicinskim standardima.

U dijagnostičkom radiološkom dijelu postoje savremeni multislajsni CT aparat (128 slice) i savremena magnetna rezonanca (1,5 Tesla), kao i savremeni ultrazvučni aprat (sa dodatkom kontrastnog snimanja i B-flow). Mogućnosti našeg MSCT i MR aparata su na najvišem nivou, što se tiče trenutne ponude u Crnoj Gori.

Poliklinika Konzilijum je mjesto gdje je pacijentima omogućen kompletan pregled u ambulantama za neurologiju, psihijatriju, psihologiju, internu medicinu, kardiologiju, radiologiju, hirurgiju, kao i estetsku medicinu u kombinaciji sa savremenim dijagnostičkim pregledima.

Ljetno radno vrijeme
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • Ne radimo
Zimsko radno vrijeme
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • 08:00 - 21:00
 • Ne radimo
Poliklinika Konzilijum Podgorica (Crna Gora) - Video prezentacija ustanove
Naši ljekari
Specijalista kliničke psihologije
Specijalista psihijatrije
Specijalista interne medicine - subspecijalista kardiologije
Specijalista interne medicine - subspecijalista kardiolog
Specijalista neurologije
Specijalista dječije radiologije
Specijalista interne medicine - subspecijalista kardiolog
Primarius dr Sabahudin Pupović
Specijalista neurohirurgije
Specijalista vaskualrne hirurgije
Naša lokacija

Skadarska 2, 81000 Podgorica